/LISTA UDRUŽENjA MLADIH/ NEFORMALNIH OMLADINSKIH GRUPA ČIJE ĆE OMLADINSKI VOLONTERSKI PROJEKTI BITI FINANSIRANI

LISTA UDRUŽENjA MLADIH/ NEFORMALNIH OMLADINSKIH GRUPA ČIJE ĆE OMLADINSKI VOLONTERSKI PROJEKTI BITI FINANSIRANI

U okviru KONKURSA za finansiranje OMLADINSKIH VOLONTERSKIH PROJEKATA U CILjU PODSTICANjA AKTIVIZMA I VOLONTIRANjA MLADIH za Zlatiborski i Moravički okrug objavljuje se LISTA UDRUŽENjA MLADIH/ NEFORMALNIH OMLADINSKIH GRUPA ČIJE ĆE OMLADINSKI VOLONTERSKI PROJEKTI BITI FINANSIRANI.

U skladu sa Zakonom o mladima i Nacionalnom strategijom za mlade, Ministarstvo omladine i sporta u partnerstvu sa Resurs centrima po okruzima Srbije i ove godine u okviru programa MLADI SU ZAKON pruža podršku udruženjima mladih i neformalnim omladinskim grupama da kroz obuku i realizaciju omladinskih volonterskih projekata podstiču aktivizam i volonterizam u svojim lokalnim zajednicama.

Komisija Resurs centra za Zlatiborski i Moravički okrug sastavljena od predstavnika Resurs centra, partnerskih udruženja, kancelarija za mlade i medija iz Zlatiborskog i Moravičkog okrug okruga donela je odluku da na osnovu pristiglih predloga omladinskih volonterskih projekata nakon realizovane obuke/pruženog mentorstva iz oblasti pisanja projekata/upravljanje projektnim ciklusom, odabere dole navedene omladinske volonterske projekte koji će biti finansirani i realizovani u periodu od 12. avgusta do 31. oktobra 2017. godine.